دیگ بخار - قیمت بویلر بخار

۵ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دیگ‌ بخار ایستاده همانطور که از اسم آنها پیداست دارای ارتفاع بزرگ‌تر از قطر دیگ هستند.

دیگ بخار ایستاده برای تولید بخار در فضاهای کوچک مانند سونا بخار، تولید قارچ، آشپزخانه‌های صنعتی کوچک،‌صنایع غذایی کوچک سایر جاهایی که محدودیت فضا وجود دارد استفاده می‌شوند.

طرز کار دیگ‌ بخار ایستاده

طرز کار این دیگ‌ بخار به این صورت می‌باشد که مشعل که در پایین دیگ قرار می‌گیرد آتش را وارد کوره دیگ می‌کنند و آتش از طریق پاس لوله‌های درون آن به بالای دیگ و دودکش هدایت می‌شود. از این طریق آب درون دیگ، دور لوله‌ها و کوره، گرم شده و به بخار تبدیل شده و از خروج بخار در بالای آن خارج می‌شود. این دیگ ها برای تولید بخار در فشارها و ظرفیت‌های کم است. که معمولا برای استفاده در استخرها، خشک‌شویی‌ها، برای ضد عفونی وسایل بیمارستانی (اتوکلاو)، در صنایع غذایی، صنایع چرم، بتن‌گیری و ...استفاده می‌شود.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت انواع دیگ بخار به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/heating/دیگ-بخار

  • بامین تهویه
  • ۰
  • ۰


برای جلوگیری از وارد شدن شوک حرارتی به دیگ بخار و هم چنین افزایش طول عمر لوله های آتش خوار قبل از بویلر بخار ، دی ارتیور به ظرفیت مناسب نصب شود .

در زمان خاموش بودن دیگ بخار بهتر است تمام حجم دیگ با آب پر شود تا از فرسودگی و زنگ زدگی لوله های آتشخوار جلوگیری شود .

انجام بلودان یا زیر آب زنی دیگ بخار و کنترل کننده های سطح در فواصل زمانی مشخص موجب جلوگیری ازانسداد مسیر های کنترل کننده سطح و تخلیه رسوبات ته نشین شده در دیگ بخار می شود.


جهت کسب اطلاعات بیشتر و آخرین قیمت ها به لینک زیر مراجعه نمایید.
 

http://www.bamintahvie.com/category/heating/دیگ-بخار

  • بامین تهویه
  • ۰
  • ۰

اسید در حرارت پایین اثر کمی در انحلال  رسوبات دارد همچنین احتمال ترکیب شدن ناخالصی های فلز بدنه دیگ بخار با آن ها وجود ارد. به همین جهت از اسید های محافظت شده برای شستشوی دیگ بخار استفاده می شود.

استفاده از اسید در شستشوی دیگ های بخار از مدت ها پیش مورد توجه بود و به مرور تکامل یافته است.

شستشوی دیگ بخار از مدت ها پیش مورد توجه بوده و به مرور نیز تکامل زیادی یافته است.شستشوی دیگ بخار با اسید کم خرج ترین وسیله زدودن رسوبات جدار دیگ ها است و در اثر آن چنانچه زیر رسوبات خوردگی هایی موجود باشد بعد از شست و شو دیده خواهد شد به علاوه شیارها و فرو رفتگی های ناشی از شکنندگی قلیایی که احتمالا به علت تشکیل رسوب از دیدگاه مسئولین بهره برداری از دیگ بخار مخفی بود قابل رویت خواهند گردید.

گاهی با شستشوی دیگ بخار با اسید رسوبات اکسید آهن سیاه را که حتی آب دیگ بخار را رنگی نموده می توان از بدنه دیگ های بخار جدا نمود.

جهت کسب اطمینان از اثر اسید بر رسوبات و رضایت کامل از شست و شو با اسید و به حداقل رسانیدن اثرات خوردگی اسید بر بدنه فلزی دیگ و کنترل کامل از شست و شوی دیگ بخار باید به عوامل زیر توجه نمود:

 

  1. ترکیب و غلظت اسید
  2. کیفیت و ترکیب ممانعت کننده ای که به اسید اضافه می شود
  3. حرارت دیگ بخار و محلول شست و شو
  4. ناخالصی ها فلز بدنه دیگ بخار
  5. چگونگی گردش شست و شو دهنده در داخل دیگ بخار
  6. حالت فیزیکی و ترکیب شیمیایی رسوبی که باید شست و شو داده شود
  7. خطراتی که ممکن است در حین شست و شو پیش آید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده مشخصات فنی و قیمت دیگ بخار در انواع مدل ها و برندها روی لینک زیر کلیک کنید.

http://www.bamintahvie.com/category/heating/دیگ-بخار

  • بامین تهویه
  • ۰
  • ۰

پایه و اساس سیستم های دیگ بخار صنعتی

بیمارستان ها ، دانشگاه ها ، خدمات لباسشویی ، خدمات پردازش مواد غذایی ، کارخانه های آبجو ، کارخانه ها ... همه این صنایع و بسیاری دیگر به برخی از انواع سیستم های دیگ بخار متکی هستند تا بتوانند گرما و یا آب گرم را برای عملیات خود تأمین کنند. با این وجود ، تمام سیستم های دیگ بخار صنعتی یکسان نیستند و همچنین سیستم دیگ بخار یک نوع یا اندازه برای نیازهای هر دستگاه ایده آل نیست. این که آیا شما یک دیگ بخار را در یک ساختمان کاملاً جدید نصب می کنید یا یک دیگ بخار پیری را در یک تأسیسات موجود جایگزین می کنید ، در اینجا اصول اساسی را که باید بدانید برای ایجاد انتخاب آگاهانه در مورد آنچه که برای نیازهای شما مناسب است ، آورده شده است.

دیگ بخار صنعتی

انتخاب دیگ بخار مناسب

دو تصمیمی که باید در مورد سیستم دیگ بخار صنعتی اتخاذ کنید این است که چه نوع سیستم گرمایش نیاز دارید و از چه نوع سوخت بویلر شما استفاده خواهد کرد. بویلرها بطور معمول یا به روش گرمایش لوله آتش یا لوله آب وارد می شوند و به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند روی گاز طبیعی کار کنند یا یک گزینه دوگانه سوز دارند.

 

FIRE-TUBE لوله آب

بیشتر دیگهای معمولی از طرحی از لوله های آتش سوزی استفاده می کنند که در آن ، گاز دودکش های گرم از طریق لوله ای که توسط آب درون مخزن احاطه شده است ، جریان می یابد. سری LX یک طراحی لوله آب در اصل به روش مخالف عمل می کند: آب از طریق لوله ای که توسط گاز دودکش احاطه شده است جریان می یابد. برای اکثر برنامه های کاربردی ، دیگ بخار آب بسیار کارآمد است زیرا باعث تولید بخار در عرض چند دقیقه می شود و به زمان نیرو و نیرو نیاز به زمان بسیار کمتری دارد. دیگهای بخار لوله آب معمولاً فشرده تر هستند ، برای کارکردن به سوخت بسیار کمتری احتیاج دارند و می توان با توجه به تقاضا ، به صورت مدولار پیکربندی شود تا روشن و خاموش شود.

 

گاز طبیعی در مقابل دوگانه سوز

دیگهای بخار یا می توانند روی گاز طبیعی مستقیم کار کنند ، یا می توانند طراحی سوخت دوگانه داشته باشند که در آن کارخانه می تواند در صورت نیاز بین گاز طبیعی و روغن گرمایشی (یا پروپان) جابجا شود. جوانب مثبت و منفی برای هر نوع وجود دارد. با وجود Miura ، سری LX ما جمع و جور تر هستند و برای استانداردهای پایین تر از میزان انتشار گازهای گلخانه ای رتبه بندی می شوند ، اما آنها فقط بر روی گاز طبیعی کار می کنند. سری EX ما دارای طراحی سوخت دوگانه است ، بنابراین نیروگاه می تواند در هر جایی که ارزان ترین سوخت باشد کار کند اما تجارت این است که دیگهای بخار EX بزرگتر هستند و اثر انتشار بیشتر دارند.

 

چرا یک دیگ بخار مدولار صنعتی را انتخاب کنید؟

با استفاده از دیگهای بخار با لوله های معمولی ، تجهیزات در صورت تقاضا به طور کلی به اندازه یک اندازه محدود می شوند. دیگ بخار بدون نیاز به مقدار بخار از لحظه به لحظه به یک ساعت یا بیشتر نیاز دارد. با این حال ، با پیکربندی مدولار دیگهای بخار لوله ای کوچکتر از آب ، دیگهای بخار می توانند در پاسخ مستقیم به تقاضای بار نوسان ، نیرو بالا و پایین بیاورند ، در نتیجه عملیاتی بسیار با صرفه تر و مقرون به صرفه باشد. درباره نحوه کار امروز بویلرهای مدولار اطلاعات بیشتری کسب کنید.

صنایعی که برای دیگهای مدرن مناسب هستند.

تنظیمات مدولار تقریباً برای هر صنعتی با تقاضای نوسان بخار ایده آل است ، از جمله:

  1. کارخانه های آبجو و تقطیر
  2. شرکت های مواد غذایی و آشامیدنی
  3. شرکتهای تولید مواد شیمیایی
  4. امکانات بهداشتی
  5. خدمات لباسشویی (ممکن است درخواست های اوج به دلیل ارسال هتل ها و رستوران ها برای تمیز کردن موارد)
  6. صنایع نساجی
  7. دانشگاه ها و مدارس (به عنوان مثال ، پردیس هایی با ساختمان های متعدد و / یا خوابگاه هایی که دانش آموزان از صبحان و شب از آب گرم بیشتری استفاده می کنند)
  8. تولید صنعتی (به عنوان مثال ، کارخانه هایی که وسایل بزرگی مانند هواپیما و ماشین آلات تولید می کنند)

نگهداری و ایمنی دیگ ها

تعمیر و نگهداری مداوم دیگ بخار مهم و اساسی در عملیات ایمن است و هرچه نگهداری دیگهای بخار آسان تر باشد ، بهتر می شود. یکی از ملاحظات اصلی شما اینست که آیا سیستم دیگ بخار شما از ویژگی های کافی برای نظارت ، تشخیص و عیب یابی برخوردار است. در حالی که انفجارهای دیگ بخار نسبتاً نادر است ، حتی در دیگهای بخار آب نادرتر از مواردی که دارای طراحی لوله آتش است و با پیکربندی های مدولار ، اگر یکی دیگ بخار نشود یا بیش از حد اضافه کند ، دیگر دیگهای بخار می توانند اسلاک را برای کاهش خرابی انتخاب کنند.

سیستم های دیگ بخار میورا با انواع مختلفی از ویژگی های مانیتورینگ و تشخیصی پیشرفته برای اطمینان از عملکرد صاف از جمله کیفیت آب ، سطح شیمیایی ، میکروکنترلرهای داخلی با قرائت دیجیتالی و سیستم های مانیتورینگ آنلاین میورا (MOM) ارائه می شوند ، که همه این موارد کار می کنند با هم برای شناسایی و رفع سریع استثنائات و تسهیل عیب یابی.

دانستن اصول اولیه سیستم های دیگ بخار صنعتی می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید که کدام نوع دیگ بخار به بهترین وجه برای اهداف تسهیلات شما کاربرد دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت دیگ بخار به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/heating/دیگ-بخار

  • بامین تهویه
  • ۰
  • ۰

دیگ بخار در صنایع غذایی

گرما قلب فرآیندهای غذایی صنعتی است. صنایع غذایی در هر مرحله از فرآیند نیاز به گرما دارند. گرما یا گرما مستقیم از آب گرم یک عامل اساسی در صنعت فرآوری مواد غذایی است.

در داخل مشروبات الکلی ، بخار برای پخت و پز ، خشک کردن و گرم کردن و برای مصارف عمومی نظافت استفاده می شود. از بخار نیز برای از بین بردن خطر میکروبیولوژیکی در مواد غذایی استفاده می شود.

استفاده از دیگهای بخار در صنایع غذایی و آشامیدنی

دیگ های بخار در صنایع غذایی

تولید آب گرم برای فاضلاب

آب گرم برای تأسیسات

قدرت بخار برای ماشین آلات

مورد نیاز گرمایش برای تسهیلات

بخار برای بچینگ

بخار برای پردازش

بخارپز کردن

کاهش خطرات میکروبیولوژیکی در مواد غذایی

بخار برای خشک کردن مواد غذایی

بخار و حرارت برای بسته بندی

بازار توسط دیگهای صنایع غذایی سرو می شود

پردازش نوشیدنی

فرآوری گوشت

پردازش و بسته بندی مواد غذایی

پردازش طیور

فرآوری سبزیجات

سوخت مورد استفاده در دیگهای مواد غذایی

این دیگهای صنایع غذایی به طور کلی از سوخت های فسیلی برای تولید گرما و آب گرم برای تمیز کردن و پخت و پز استفاده می کردند.

ذغال سنگ

گاز طبیعی

نفت سیاه

زیست توده

سهم بازار دیگهای صنایع غذایی بر اساس داده های ترمودین

دیگهای بخار Thermodyne برای فرآوری مواد غذایی

دیگهای بخار صنایع غذایی اجازه می دهد تا برای شرکت های فرآوری مواد غذایی ، طبق شرایط مورد نیاز ، دیگهای بخار کار کنند و نیاز بخار را با راندمان در ساعات اوج و غیر اوج ساعت برآورده کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده قیمت دیگ بخار به سایت بامین تهویه مراجعه فرمایید.

http://www.bamintahvie.com/category/heating/دیگ-بخار

  • بامین تهویه